Alles van Putten
Bekijk de agenda
< augustus 2019 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
31
 
 
 
1
2
3
4
32
5
6
7
8
9
10
11
33
12
13
14
15
16
17
18
34
19
20
21
22
23
24
25
35
26
27
28
29
30
31
 

Nieuwjaar Randmeerconcert in Nunspeet: ‘Hidden Gems' van Calefax

Nieuwjaar Randmeerconcert in Nunspeet: ‘Hidden Gems' van Calefax
Buiten de regio
vanaf 14:00 uur
Sparrenhorst te Nunspeet


Zondag 6 januari om 14 vindt in de Sparrenhorst te Nunspeet het Nieuwjaarsconcert van Randmeerconcerten plaats. Elk jaar weer is dit een feestelijke gebeurtenis.

Deze keer komt Calefax optreden. Vijf fantastische rietblazers: hobo, klarinet, saxofoon, basklarinet en fagot. Samen vormen zij al meer dan dertig jaar een hechte formatie, met grote naam en faam in binnen- en buitenland. De titel van het concert, ‘Hidden Gems' zegt genoeg. Verborgen juwelen, een reeks minder bekende pareltjes van componisten als Pietro Locatelli, Archangelo Corelli, César Franck, Leós Janáček, Nina Simone, Nico Muhly. Calefax heeft ze tevoorschijn gehaald uit de eigen rijke archieven en rijgt ze aan elkaar tot een schitterende muzikale ketting. 

De ‘merknaam' Calefax staat voor virtuoos spel, briljante arrangementen en een aanstekelijke presentatie. Die creativiteit is ook vastgelegd in een lange reeks CD opnames. Dat wordt zeker genieten op een bijzonder feestelijke middag! Op de internetpagina's van www.randmeerconcerten.nl zijn de nodige gegevens te vinden over het programma en de organisatie van het concert. Ook staat er een aantal links naar YouTube filmpjes om alvast ‘voor te proeven'.

Kaarten zijn verkrijgbaar bij voorkeur via de website. Wie hier niet voor kiest, kan een losse kaart kopen bij de ingang van de zaal. Prijs: € 6 voor jongeren tot 21 jaar en € 22 voor volwassenen. Geen PIN. De plaatskeuze is vrij. Het is raadzaam tijdig aanwezig te zijn wegens de verwachte grote belangstelling.« terug
RJ Automatisering
Bloemen Planten - Putten Bloembinderij Rooze
GOLF 4 ALL Harderwijk
Dolfinarium
Shiatsu - Putten Jacobi Shiatsu en Stoelmassage
Schildersbedrijf Putten Van Losenoord