Alles van Putten
Bekijk de agenda
< december 2021 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
48
 
 
1
2
3
4
5
49
6
7
8
9
10
11
12
50
13
14
15
16
17
18
19
51
20
21
22
23
24
25
26
52
27
28
29
30
31
 
 

De Bibliotheek luidt Nationale Voorleesdagen in met speciaal voorleesontbijt

De Bibliotheek luidt Nationale Voorleesdagen in met speciaal voorleesontbijt
Geplaatst 20 januari 2021

De Nationale Voorleesdagen zijn vandaag begonnen. Ieder jaar luidt de Bibliotheek deze feestelijke dagen in met een voorleesontbijt. Zo ook dit jaar: in de hele regio genoten kleuters vanochtend van het prentenboek ‘Coco kan het!' tijdens een wel heel bijzonder voorleesontbijt.

Doordat de scholen zijn gesloten en persoonlijk bezoek tot een minimum is beperkt, ging de Bibliotheek op zoek naar een creatief alternatief. Als resultaat genoten vanochtend extra veel kleuters van een bijzondere editie van het voorleesontbijt. Op verzoek van de Bibliotheek hebben burgemeesters, wethouders en zelfs een politieagent dit jaar een video gemaakt waarin ze het prentenboek ‘Coco kan het!' voorlezen. Zo konden de kleuters vanochtend toch genieten van de avonturen van Coco vanuit hun eigen huis. De kleuters bekeken de video via het lesprogramma van hun school.

De Nationale Voorleesdagen vinden dit jaar plaats van woensdag 20 t/m zaterdag 13 februari. De Bibliotheek biedt een ruime keuze uit mooie, grappige en informatieve voorleesboeken voor baby's, peuters en kleuters. Tijdens de Nationale Voorleesdagen maak je jouw kind (0 t/m 5 jaar) gratis lid van de bibliotheek. Wij zetten dan meteen drie mooie prentenboeken klaar voor je kind. Daarnaast krijgt ieder kind bij inschrijving een leuke verrassingstas. Inschrijven kan via bit.ly/lid-worden-van-de-bieb

 

Reacties op dit bericht


Zelf een reactie toevoegen

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
« terug

Shiatsu - Putten Jacobi Shiatsu en Stoelmassage
Bakker Putten Bakkerij Van Looijengoed BV
Bloembinderij Rooze Putten
Schildersbedrijf Putten Van Losenoord
Groencentrum Lammert van Nijhuis
Finshare