Alles van Putten
Bekijk de agenda
< december 2021 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
48
 
 
1
2
3
4
5
49
6
7
8
9
10
11
12
50
13
14
15
16
17
18
19
51
20
21
22
23
24
25
26
52
27
28
29
30
31
 
 

Na onderzoek ernstig ongeval: Proces Verbaal voor Puttenaar

Na onderzoek ernstig ongeval: Proces Verbaal voor Puttenaar
Ermelo Geplaatst 30 september 2014

De politie heeft na een uitgebreid en langdurig onderzoek duidelijkheid gekregen over een ernstig ongeval op de Zeeweg. Hierbij raakte in de nacht van zaterdag op zondag 6 juli een 21-jarige Ermeloër zwaar gewond.


Tegen een 35-jarige Puttenaar wordt proces-verbaal opgemaakt

De politie kreeg destijds omstreeks 03.50 uur een melding, dat er een gewonde man op de rijbaan van de Zeeweg lag. De politie trof een 21-jarige zwaargewonde man uit Ermelo aan. Hij wist niet wat hem was overkomen.

Geopereerd
Het slachtoffer werd naar het ziekenhuis overgebracht. Hier bleek hij een operatie te moeten ondergaan omdat hij diverse ernstige verwondingen had opgelopen. Al snel bleek, dat hij zich niet kon herinneren wat hem was overkomen.

Aanrijding of val
Het slachtoffer werd een paar honderd meter vanaf een café aan de Zeeweg/Horsterweg op de rijbaan aangetroffen. Gezien het letsel en de aangetroffen sporen leek een aanrijding het meest waarschijnlijke scenario. Er was die nacht geen auto op de plaats van het incident en tijdens het onderzoek meldde zich ook geen mogelijke bestuurder.

Politieonderzoek
De politie heeft op het wegdek en op de kleding van het slachtoffer sporen van een auto aangetroffen. Deze werden door het Nederlands Forensisch Instituut onderzocht. Ook heeft de politie diverse mensen verhoord die de bewuste avond/nacht van het ongeval in het nabijgelegen café waren geweest.

Het onderzoek leverde een mogelijke verdachte op. Forensisch onderzoek aan zijn auto zorgde voor bevestiging dat zijn auto bij het ongeval betrokken is geweest.

Verhoor
De Puttenaar is over de aanrijding gehoord, maar kon zich na zijn cafébezoek niets herinneren van zijn rit naar huis. Rijden onder invloed is achteraf niet vast te stellen, maar de politie maakt wel proces-verbaal op tegen de man voor het veroorzaken van ernstig letsel en het verlaten van de plaats van het ongeval.


Meer informatie | Politie Nieuws

Reacties op dit bericht


Zelf een reactie toevoegen

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
« terug

Gewoon Cobi Life en Business Motivator
Auto Garage - Putten Vakgarage Kievit
KOFFIE+ Harderwijk meer dan koffie
Fit in 30 minuten per week Fitention Drielanden
Online Tuincoach Wim den Oudsten
ZIEN bij Wouter & Inge Optiek en Optometrie