Alles van Putten
Bekijk de agenda
< november 2021 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
44
1
2
3
4
5
6
7
45
8
9
10
11
12
13
14
46
15
16
17
18
19
20
21
47
22
23
24
25
26
27
28
48
29
30
 
 
 
 
 

Stichting Welzijn Putten & Sportcentrum Rinjani nodigen senioren in Putten uit

Stichting Welzijn Putten & Sportcentrum Rinjani nodigen senioren in Putten uit
Putten Geplaatst 4 januari 2015

Stichting Welzijn Putten en Sportcentrum Rinjani zijn enige tijd geleden met groot succes een samenwerkingsverband aangegaan. Niet alleen Stichting Welzijn Putten maar ook Sportcentrum Rinjani vindt het belangrijk dat sporten voor iedereen moet zijn.


Zij zijn dan ook het bewijs dat sport en gezelligheid uitstekend samen gaan. Belangrijk is dat ook de senioren weten dat de opzet van het Sportcentrum toegankelijk is voor iedereen en dat het niet uitmaakt hou oud je bent of hoe je er uit ziet. Voorop staat dat het programma wat je volgt geschikt is voor u.

Sharon Doppenberg, eigenaar van Sportcentrum Rinjani. "Wij hebben veel ervaring met onder andere seniorenfitness. Onze lessen zijn een grote toegevoegde waarde als het gaat om langer zelfstandig blijven en zelfverzekerd ouder worden. Door de inrichting van de lessen wordt op een leuke wijze veel aandacht besteed aan oefeningen waar balans, valpreventie, stabiliteit van de rompspieren en conditieverbetering positief worden bevorderd. Na afloop van de training staat er een lekker kopje koffie of thee voor u klaar.

Voor de derde keer starten Stichting Welzijn Putten en Sportcentrum Rinjani weer met een nieuwe reeks in 2015. Hierbij wordt er zes weken gesport en zullen fittesten worden afgenomen om de vorderingen in zicht te brengen en hoe het gesteld is met uw algemene fitheid/lenigheid. Op 22 januari tussen 10:30 en 11:30 uur start de nieuwe reeks bij Sportcentrum Rinjani aan de Hoge Eng West 10 te Putten. Senioren woonachtig in de wijk geleden aan of tussen de Voorthuizerstraat. Van Geenstraat en Halvinkhuizeweg en Engweg kunnen zich aanmelden. Voor meer informatie of aanmelding kunt u contact opnemen met Stichting Welzijn Putten, 0341 -357078 of info@swputten.nl

 


Meer informatie | www.swputten.nl

Reacties op dit bericht


Zelf een reactie toevoegen

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
« terug

Index Software
ZIEN bij Wouter & Inge Optiek en Optometrie
B&B Bootverhuur
WAUW Harderwijk Online Marketing
Finshare
Rijopleiding Putten Van Buuren Opleidingen