Alles van Putten
Bekijk de agenda
< november 2021 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
44
1
2
3
4
5
6
7
45
8
9
10
11
12
13
14
46
15
16
17
18
19
20
21
47
22
23
24
25
26
27
28
48
29
30
 
 
 
 
 

Een jaar sporten en gezond leven... (Mark Gijsbertsen)

Een jaar sporten en gezond leven... (Mark Gijsbertsen)
Ermelo Geplaatst 15 september 2014

In de zomer van 2013 werd mij echt duidelijk dat ik moest gaan afvallen. Iets wat mensen in mijn omgeving mij allang wisten te vertellen, maar de knop moest om. Dit kon ik echt alleen zelf doen.


In het verleden heb ik al van alles geprobeerd (Sonja Bakker, diëtiste) om de kilootjes kwijt te raken, maar ik hield het niet vol. Ik moest op zoek naar iets anders.

Via internet kwam ik op de site van Body Support. Ik besloot de stoute schoenen aan te trekken en besloot om een bezoek te brengen aan de locatie. Eenmaal daar werd ik warm welkom geheten door Hans en Wilma van Daalen. Na dit bezoek was ik om. Hans en Wilma hadden mij overtuigd om alles is andersom te doen!
Op 6 september 2013 ben ik gestart bij Body Support. De eerste x op de weegschaal, toch echt wel schrikken, vervolgens een uitleg van het sport/fitness programma. Na het sporten stond de koffie klaar en werd het voedingsprogramma doorgenomen.

Nu 9 maanden later, ben ik ruim 21 kg kwijt. Hoe.....????, door gewoon normaal/gezond te eten en 3x in de week te sporten en te luisteren naar de adviezen van Hans en Wilma. (Zij weten precies waar ze mee bezig zijn en kunnen dit prima vertalen naar ieder individu)

Moeilijk...?? Nee,.... natuurlijk zijn er wel eens momenten dat ik het lastig vind om dingen te laten staan (voor mij is dat de chips, biertje,drop, cola en natuurlijk de patat), maar als ik dan aan het einde van de week weer op de weegschaal sta en het resultaat zie...dan smaakt de koffie bij Body Support dubbel zo lekker.


Meer informatie | Facebook Filmpje

Reacties op dit bericht


Zelf een reactie toevoegen

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
« terug

WAUW Harderwijk Online Marketing
In Between Curtains en Carpets
Bloembinderij Rooze Putten
Auto Garage - Putten Vakgarage Kievit
Gewoon Cobi Life en Business Motivator
ZIEN bij Wouter & Inge Optiek en Optometrie