Alles van Putten
Bekijk de agenda
< november 2021 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
44
1
2
3
4
5
6
7
45
8
9
10
11
12
13
14
46
15
16
17
18
19
20
21
47
22
23
24
25
26
27
28
48
29
30
 
 
 
 
 

TVP wint van koploper

TVP wint van koploper
Putten Geplaatst 8 november 2014

Het Duo-team van TVP kreeg koploper TTVN 1 uit Nieuwegein op bezoek. Net als in de uitwedstrijd werd het 3-2 voor TVP, maar TTVN blijft koploper.


Het reguliere team had haar wedstrijd naar voren geschoven, zodat er deze week niet gespeeld werd. Het Duo-team bestaande uit Anton Klaassen en Eward Cozijnsen kreeg koploper TTVN 1, bestaande uit Jan-Willem Jansen en Cody van Beek, op bezoek in de Meeuwenhal.

In de uitwedstrijd was de jonge Van Beek niet tegen de Puttenaren opgewassen en die weer niet tegen Danny Hendriks, de vervanger van Jansen. Het dubbelspel gaf de toen winst voor TVP. Nu was de krachtsverhouding weer hetzelfde. Klaassen en Cozijnsen speelden goed en hadden weinig moeite met Van Beek; maar Jansen is een sterke eerste klasser en ook al speelde hij niet erg sterk, toch pakte hij tweemaal winst. Cozijnsen kwam met 8-11 in de vijfde game wel dicht in de buurt. Ook nu moest het dubbelspel weer de beslissing brengen. Dat liep niet zo voortvarend en TVP stond al snel 2-0 achter in games. De derde werd 11-6, maar in de vierde kwamen twee matchpoint voor TTVN op het bord. Deze werden net weggewerkt en de game met 13-11 gepakt, waarop de beslissende game met 11-7 werd afgesloten.

TVP blijft tweede achter TTVN met vijf punten èn een wedstrijd minder. Aangezien er 5 punten per wedstrijd zijn te verdienen en onderling beter staan hebben de Puttenaren het in eigen hand, maar met nog drie speelrondes te gaan mag er bijna geen punt meer verloren gaan.

Jeugd
Het eerste jeugdteam van TVP speelde in De Meern tegen het eerste van SVO. Er rolde een 5-5 gelijke stand uit. Wat teleurstellend omdat er in Putten nog met 9-1 was gewonnen. SVO speelde in een iets andere opstelling, maar nam in een aantal partijen ook revanche.

Dinand van Tiel pakte twee winstpunten en Rafaël Schut en Antoine Cozijnsen ieder één punt. Het blijft zeer spannend in de poule nu SVO, WIK en TVP allen op 33 punten staan, waarvan één team op een degradatieplek.


Meer informatie | http://www.tvpputten.nl

Reacties op dit bericht


Zelf een reactie toevoegen

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
« terug

Groencentrum Lammert van Nijhuis
Bakker Putten Bakkerij Van Looijengoed BV
Index Software
Footgolf - Putten Pitch&Putt Golf  Strand Horst
Shiatsu - Putten Jacobi Shiatsu en Stoelmassage
Online Tuincoach Wim den Oudsten