Alles van Putten
Bekijk de agenda
< november 2021 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
44
1
2
3
4
5
6
7
45
8
9
10
11
12
13
14
46
15
16
17
18
19
20
21
47
22
23
24
25
26
27
28
48
29
30
 
 
 
 
 

Nog kleine kans op titel voor TVP

Nog kleine kans op titel voor TVP
Putten Geplaatst 24 november 2014

De najaar competitie nadert haar einde en daarmee stijgt de spanning in de competities. Bij het reguliere team is het nog niet zeker of ze in de tweede klasse kan blijven.


Ook bij de jeugd moeten er in de laatste speelronde nog wat punten gepakt worden om niet te degraderen en het eerste Duo-team kan nog kampioen worden.

Na lang schuiven kon er een datum gevonden worden voor de uitgestelde wedstrijd van TVP 1 tegen Almeerspin 1 in Almere. Tussen de trainende jeugd werd er op een doordeweekse woensdag de voor TVP belangrijke partij gespeeld. Om in de buurt van koploper TTVN te blijven moest er met 5-0 worden gewonnen. Anton Klaassen voelde die druk en speelde ver beneden zijn peil. Met weinig aanvalskracht en zelfs veel verdedigende slagen probeerde hij geen fouten te maken en punten te scoren. Dat lukte ter nauwer nood en met 11-9 werd in de vijfde game het eerste punt binnen gehaald tegen Max Linke sr.. Ook Eward Cozijnsen begon stroef tegen Max jr. Maar na verlies in de eerste game kwam hij verder niet in gevaar.

De rest van de avond was de meeste druk weg en werd er vlot door de Puttenaren gewonnen. Ook de inzet van Guido Keizer in het dubbel mocht voor de Almeerders niet baten.
Met nog één speelronde moet TVP één punt zien in te halen op TTVN. Geen onmogelijke maar wel een moeilijke opgave aangezien TVP nog tegen ATC speelt met de sterke Anno van Doorn.

Reguliere team pakt belangrijke punten.
Het reguliere team won met 6-4 van streekgenoot Rega uit Nijkerk. Zowel Jos Wijnands, Eward Cozijnsen als Jan van Meerveld wonnen van Peter Bouwman en Jos van der Horst. Peter van Harten was te sterk voor de Puttenaren net als zijn dubbel met de andere Peter.
Door die 6 punten staat TVP nu vijfde met 40 punten, een redelijke uitgangspositie om als één van de betere nummers vijf toch in de tweede klasse te blijven.

Jeugd laat punten liggen.
Het eerste jeugdteam had tegen Hoogland 5 geen geweldige avond. Werd er uit nog met 4-6 gewonnen; in Putten werd er een teleurstellend verlies geleden van 3-7. Hierdoor blijft TVP nog dicht bij de degradatie zone. Met 41 punten op de derde plek staat niet slecht maar nummer 4-SVO 1 en 5-Hoogland 5 staan op resp. 41 en 40 punten en ook nummer 6-WIK 3 heeft met 35 punten nog kans om niet te degraderen. De laatste week is dus bepalend.


Meer informatie | http://www.tvpputten.nl

Reacties op dit bericht


Zelf een reactie toevoegen

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
« terug

Fit in 30 minuten per week Fitention Drielanden
Rijopleiding Putten Van Buuren Opleidingen
Groencentrum Lammert van Nijhuis
KOFFIE+ Harderwijk meer dan koffie
Auto Garage - Putten Vakgarage Kievit
Concerned B.V.