Alles van Putten
Bekijk de agenda
< augustus 2020 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
31
 
 
 
 
 
1
2
32
3
4
5
6
7
8
9
33
10
11
12
13
14
15
16
34
17
18
19
20
21
22
23
35
24
25
26
27
28
29
30
36
31
 
 
 
 
 
 

Nieuw voor mantelzorgers, even weg uit de drukte

Nieuw voor mantelzorgers, even weg uit de drukte
Putten Geplaatst 3 september 2018

Platform mantelzorg Putten en Inloophuis ‘t Hart van Putten bundelen hun krachten. Vanaf dinsdag 4 september kunnen mantelzorgers die met elkaar willen praten, tips willen uitwisselen of gewoon een kop koffie met elkaar willen drinken elke eerste dinsdag van de maand terecht in Inloophuis ‘t Hart van Putten aan de Molenstraat 2 te Putten.

Zorgen voor iemand die ziek is kost energie en het roept ook vragen op. Mantelzorgers die voor hun familie, vrienden of bekenden zorgen doen dit vaak "omdat je dit gewoon voor elkaar doet." Maar zo gewoon is dit niet. Mantelzorgers vergeten zichzelf soms, omdat zij zo betrokken zijn bij de ander. Ook ervaren mantelzorgers dat het soms lastig is om bij de juiste persoon of instantie terecht te komen als je voor het eerst te maken krijgt met mantelzorg. Daarom organiseert het Platform mantelzorg Putten samen met het inloophuis een maandelijks moment waarop de mantelzorger even tot zichzelf kan komen en kan praten over het zorgen voor een ander. Elke maand staan de vrijwilligers van het Platform, die zelf ook mantelzorger zijn, voor hen klaar. 

Het Platform mantelzorg Putten is er voor alle mantelzorgers uit Putten. Bij het platform kan je terecht voor advies, informatie, maar ook om je verhaal als mantelzorger te delen. Het platform kan andere mantelzorgers in contact brengen met instanties en geeft advies over mantelzorg.

Wilt u meer informatie over de inloop? Kom dan gerust langs bij het Inloophuis op 4 september van 09.30-11.30 uur of stuur een e-mail naar: pmp@swputten.nl

Reacties op dit bericht


Zelf een reactie toevoegen

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
« terug

Shiatsu - Putten Jacobi Shiatsu en Stoelmassage
Footgolf - Putten Pitch&Putt Golf  Strand Horst
Index Software
LowLight Fotografie Menno Kuiper
Bierbrouwerij De Uddelaer
Schildersbedrijf Putten Van Losenoord