Alles van Putten
Bekijk de agenda
< december 2023 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
48
 
 
 
 
1
2
3
49
4
5
6
7
8
9
10
50
11
12
13
14
15
16
17
51
18
19
20
21
22
23
24
52
25
26
27
28
29
30
31

Zorggroep Noordwest-Veluwe scoort triple A

Zorggroep Noordwest-Veluwe scoort triple A
Geplaatst 28 augustus 2015

Hoogste score cliënttevredenheid Zorggroep NW-Veluwe meet systematisch hoe cliënten de zorg- en dienstverlening ervaren. Tevens samenwerking met Breuklander Tandartsenpraktijk!

Onderzoek hiernaar levert waardevolle informatie op over wat goed gaat, maar ook waar verbeterkansen liggen. Dat cliënten van de Zorggroep tevreden zijn bleek maandag 24 augustus toen de ‘benchmarkscore cliënten' bekend werd gemaakt. Op alle fronten scoort de Zorggroep een A; de hoogst mogelijke score voor cliënttevredenheid. Hiermee behoort zij tot de besten van de sector; een goede opmaat naar het streven van de Zorggroep om in 2020 koploper te zijn in zorg en welzijn, met en voor elkaar!

‘Een prachtscore', zegt Margreeth Kasper de Kroon van de raad van bestuur blij. ‘Ik ben dan ook ongelooflijk trots op onze medewerkers en vrijwilligers. De zorg is erg in beweging en dat vraagt veel flexibiliteit en veranderkracht van onze medewerkers. Er is een omslag gaande van grote naar kleine teams die zich direct rondom de cliënt en zijn wensen organiseren. Goede zorg begint bij de mensen die die zorg leveren. Alleen als zij oprechte aandacht hebben voor hun cliënten, voor hun leven nu en hun leven zoals dat was, kunnen zij erachter komen wat iemand wel of niet wil en zo waardevolle zorg leveren. Geen cliënt is immers hetzelfde. Deze werkwijze raakt direct aan één van onze speerpunten: vitale en tevreden ouderen die de regie houden. De uitkomsten van dit cliëntenwaarderingsonderzoek vertellen ons dat we op de goede weg zitten. Dat is een grote stimulans!'

De letter A als uitkomst betekent dat je tot de besten in de sector behoort. Zowel cliënten uit de thuiszorg als van beschermd en verzorgd wonen van de Zorggroep en hun contactpersonen deden aan het onderzoek mee. In de wetenschappelijk gevalideerde vragenlijst (de CQ-index) komen onderwerpen met betrekking tot cliëntentevredenheid aan bod, zoals, afspraken over de zorg, bereikbaarheid, bejegening en privacy, deskundigheid van zorgverleners, informatievoorziening en welzijn van cliënten en het antwoord op de vraag in hoeverre cliënten de Zorggroep zouden aanraden aan anderen. Doordat heel veel zorgorganisaties dezelfde vragenlijst gebruiken, is het eenvoudig om de prestaties van organisaties met elkaar te vergelijken (te benchmarken). Met deze benchmarkscore behoort de Zorggroep Noordwest-Veluwe tot de besten in de sector.


Ook de samenwerking tussen Breuklander Tandartsenpraktijk en Stichting Zorggroep Noordwest-veluwe is actueel
Tandartsen vragen kinderen om aandacht voor mondzorg ouderen.

http://www.gavetandeninfo.nl/artikelen/t84/n309/tandartsen-vragen-kinderen-om-aandacht-voor-mondzorg-ouderen.html


Meer informatie | www.breuklander.nl

Reacties op dit bericht


Zelf een reactie toevoegen

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
« terug

Breuklander
Adresgegevens
Nijkerkerstraat 4
3882PG Putten
Telefoon
T 0341-362590