Alles van Putten
Bekijk de agenda
< september 2023 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
35
 
 
 
 
1
2
3
36
4
5
6
7
8
9
10
37
11
12
13
14
15
16
17
38
18
19
20
21
22
23
24
39
25
26
27
28
29
30
 

Het gaat nog dit jaar gebeuren...

Het gaat nog dit jaar gebeuren...
Putten Geplaatst 11 oktober 2015

Putten krijgt nog dit jaar een kleintje internationaal Shanty festival en wel op zaterdag 24 oktober a.s. In samenwerking met Hof van Putten is de centrummanager erin geslaagd om dit te realiseren.


De naam voor dit event is: Shanty Café

Het belooft een bijzondere avond te worden deze zaterdag met alle groepen die hebben toegezegd om te komen spelen en zingen.

Uit België komt Males de Mer, uit Engeland Loctup Together, Amstrong's Patent uit Appingedam, Paddy's Passion uit Putten en verder Scheepsvolk, Easy & Free en natuurlijk Shantykoor De Kajuitzangers uit Putten. Het geheel neemt een aanvang om 19.30 uur en de toegang is vrij.

Voorafgaand aan het spektakel is er een zeemansdiner waarbij ook iedereen welkom is en tegen een redelijke prijs kan mee eten. Samen met Janneke en Hero Woldhuis, internationaal goed bekend in deze wereld van shanty's, is centrummanager Peter van Campenhout erin geslaagd dit nu al naar Putten te halen.

Het wordt werkelijk een spektakel aldus Van Campenhout, die dan ook alle liefhebbers van shanty's oproept om te komen deze dag. Hier worden echte shanty's neergezet en niet alleen zeemansliederen. Shanty is meer dan dat en dat wordt deze avond volop gebracht.
Waarom we dat doen moge duidelijk zijn, zegt onze centrummanager, want in 2016 willen we samen een groots internationaal shanty festival in Putten organiseren. 2 of misschien wel 3 dagen achtereen prachtige optredens door het hele dorp. Daarin zal ook de plaatselijke horeca een bijzondere rol gaan spelen. Daarover later meer, dus houd de (online-)krant goed in de gaten volgend voorjaar.

Dat zo iets goed aanslaat blijkt uit het feit dat Janneke en Hero dit ook in Bremen doen, waar duizenden bezoekers op af komen. Zij hebben de ervaring en vooral de adressen om dit te kunnen regelen. Kom wel op tijd, want dat het vol wordt lijkt me duidelijk, zegt Peter. Samen met de bedrijfsmanager Rein van Woerden van Hof van Putten heeft hij dit in 't leven geroepen. Makkelijk toegankelijk, bereikbaar en voor overnachtingen dichtbij!

Reacties op dit bericht


Zelf een reactie toevoegen

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
« terug

Hof van Putten
Adresgegevens
Harderwijkerstraat 14
3881EH Putten
Telefoon
T 0341-461850


Shiatsu - Putten Jacobi Shiatsu en Stoelmassage
ZIEN bij Wouter & Inge Optiek en Optometrie
Finshare
Fit in 30 minuten per week Fitention Drielanden
Rijopleiding Putten Van Buuren Opleidingen
Schildersbedrijf Putten Van Losenoord