Alles van Putten
Bekijk de agenda
< september 2023 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
35
 
 
 
 
1
2
3
36
4
5
6
7
8
9
10
37
11
12
13
14
15
16
17
38
18
19
20
21
22
23
24
39
25
26
27
28
29
30
 

Hof van Putten is een ideale locatie voor uw vergaderingen

Hof van Putten is een ideale locatie voor uw vergaderingen
Putten Geplaatst 15 december 2015

U wilt het beste voor uw deelnemers! Presentaties, vergaderingen, trainingen, workshops, conferenties en een zakenlunch tussen het vergaderen door of in ons nieuwe restaurant "Smakelijck"?

One Key, Full Service
U wilt het beste voor uw deelnemers! Presentaties, vergaderingen, trainingen, workshops, conferenties en een zakenlunch tussen het vergaderen door of in ons nieuwe restaurant "Smakelijck"? Is er een stroompunt voor mijn laptop in de zaal, één van mijn deelnemers wil een glutenvrije lunch, kan ik mijn tablet aansluiten op de aanwezige geluidsinstallatie, is de zaal rolstoeltoegankelijk?

Faciliteiten
Wij verwelkomen u met open armen, en ontzorgen u in werkelijk alles. Multimedia-apparatuur, de bekende flip-over, een schrijfwarenset, koffiecorner, voldoende daglicht, open wifi netwerk, uitgebreide catering service, flexwerkplek, comfortabele stoelen en voldoende gratis parkeergelegenheid.

Zaalcapaciteit
U kunt kiezen uit negen conference zalen en vier boardrooms. De boardrooms zijn geschikt voor bijeenkomsten van 2 tot 16 personen en de conference zalen zijn in theater opstelling te gebruiken voor groepen tot 160 personen en in carré opstelling voor groepen tot 80 personen.

putten, allesvan, hof, zaalverhuur, conferenties

Locatie
Het centraal gelegen Hof van Putten is een ideale locatie voor uw vergaderingen. Het hotel ligt centraal gelegen in Nederland en is daarnaast nabij de A1, de A28 en de A30. Het hotel ligt in een zeer bosrijke omgeving. Dit geeft u de mogelijkheid om in uw pauze even lekker naar buiten te gaan voor een frisse neus.

Exclusief voor u
Omdat bij ons alles mogelijk is, stellen wij ú en uw gasten centraal. Wij maken voor u een arrangement op maat. Dus mocht u specifieke wensen hebben of wilt u eerst een persoonlijke rondleiding? Neem dan contact met ons op.


Meer informatie | conferenties

Reacties op dit bericht


Zelf een reactie toevoegen

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
« terug

Hof van Putten
Adresgegevens
Harderwijkerstraat 14
3881EH Putten
Telefoon
T 0341-461850


Schildersbedrijf Putten Van Losenoord
Rijopleiding Putten Van Buuren Opleidingen
ZIEN bij Wouter & Inge Optiek en Optometrie
Auto Garage - Putten Vakgarage Kievit
Fit in 30 minuten per week Fitention Drielanden
Shiatsu - Putten Jacobi Shiatsu en Stoelmassage