Bekijk de agenda
< februari 2019 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
5
 
 
 
 
1
2
3
6
4
5
6
7
8
9
10
7
11
12
13
14
15
16
17
8
18
19
20
21
22
23
24
9
25
26
27
28
 
 
 

Gratis presentatie over comfortabel en veilig wonen

Gratis presentatie over comfortabel en veilig wonen
Putten Geplaatst 3 februari 2018

De gemeente Putten wil de campagne WoonGemakPutten onder de aandacht van de inwoners brengen. Daarom bieden wij maatschappelijke organisaties gratis een presentatie over WoonGemakPutten aan.

Het gaat om organisaties die zich richten op bijvoorbeeld wonen, senioren, mantelzorgers of mensen met een beperking. Tijdens de presentatie worden het doel en de opzet van WoonGemakPutten toegelicht. Ook worden voorbeelden van mogelijke woningaanpassingen gegeven.

De presentatie wordt verzorgd door VAC Putten, adviescommissie wonen, die ook haar werk zal toelichten. Organisaties die geïnteresseerd zijn om hun leden, bewoners en/of klanten te informeren over comfortabel en veilig wonen, kunnen een e-mail sturen naar vac-putten@xs4all.nl. Eén van de vrijwilligers van VAC Putten neemt dan contact op om een afspraak te maken.

In 2016 is de gemeente Putten in samenwerking met Stichting Welzijn Putten, wijkverpleegkundigen Putten, Woningstichting Putten en de Participatieraad Putten de campagne WoonGemakPutten gestart. Het doel van deze campagne is om inwoners bewust te maken dat zij tijdig maatregelen treffen om hun woning comfortabeler en veiliger te maken, zodat ze daar nog jaren met plezier zelfstandig kunnen wonen. Voor meer informatie over de campagne: www.woongemakputten.nl.

Reacties op dit bericht


Zelf een reactie toevoegen

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
« terug

Volksuniversiteit Vuvera Veluwerand
GOLF 4 ALL Harderwijk
Parket Vloeren Putten 't Vloerenhuis Putten
Footgolf - Putten Pitch&Putt Golf  Strand Horst
Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer
Dolfinarium