Bekijk de agenda
< december 2018 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
48
 
 
 
 
 
1
2
49
3
4
5
6
7
8
9
50
10
11
12
13
14
15
16
51
17
18
19
20
21
22
23
52
24
25
26
27
28
29
30
1
31
 
 
 
 
 
 

Opticien Putten Zien bij Wouter en IngeAdresgegevens Dorpsstraat 28
3881BD Putten
Telefoon
T 0341-356166
Openingstijden
Di09:00 - 18:00 u
Wo09:00 - 18:00 u
Do09:00 - 18:00 u
Vr09:00 - 18:00 u
19:00 - 21:00 u
Za09:00 - 17:00 u

Professionele optiek winkel

Bij Wouter en Inge staat service en oogzorg voorop. Met bijna 15 jaar aan ervaring en kennis kunnen zij u een juist advies geven als het gaat om brillen, contactlenzen en oogzorg.

putten, allesvan, sluis, optiek, optometrie

Met optometrie hebben zij iets unieks gebracht in Putten. Met beiden diploma's op zak voor opticien, contactlensspecialist en optometrist, zijn zij van alle markten thuis.

Daarnaast hebben zij een uitgebreide monturen collectie en zijn zij met een grote collectie kinderbrillen, de kinderbrillenspecialist van Putten en omstreken.

putten, allesvan, sluis, optiek, optometrie

Of het nu gaat om de aanschaf van een bril of lenzen, het bijstellen van een montuur, een oogmeting of gewoonweg een vraag, zij nemen er de tijd voor in een rustige sfeervolle ambiance van de winkel. Daar staat de heerlijke koffie altijd klaar.

Brillen en glazen
Bij ons bent u niet alleen op het juiste adres voor professionele oogzorg maar ook voor de mooiste en modernste brillen. Wij bieden u een uitgebreide collectie van de mooiste merken en design brillen. Heeft u liever wat minder opvallend? Dan hebben wij ook de mooiste randloze of klassieke brillen voor u klaar liggen.

Wij letten op de pasvorm en de kwaliteit van de bril. We zullen u begeleiden met het uitzoeken van het juiste montuur die bij uw gezicht past. Samen met het juiste glas maken we de perfecte bril voor u.

putten, allesvan, sluis, optiek, optometrie

Kinderbrillen
Bij Sluis Optiek en Optometrie ben je bij het juiste adres voor jouw kinderbril!KinderbrillenMet onze grote collectie kinderbrillen met merken als BBIG, RED, Lookkino, J.F. Rey en Vingino zijn wij de kinderbrillenspecialist van Putten!kinderbrillen

En natuurlijk voor de allerkleinste hebben we ook speciale brillen van het merk Miraflex. Dit zijn stevige maar flexibele brillen die makkelijk tegen een stootje kunnen! Wanneer je bij ons je kinderbril koopt mag je je eigen bril samen met ons komen maken. En als die klaar is krijg je je eigen brildiploma!

putten, allesvan, sluis, optiek, optometrie

Zonnebrillen
In de zomer is een zonnebril de accessoire om te hebben. Bij ons bent u dan ook welkom om de laatste mode trends te passen van bekende merken als Ray Ban, Diesel, Maui Jim, Michael Kors en Prego.

putten, allesvan, sluis, optiek, optometrie

Contactlenzen
Omdat elk mens uniek is, is ook elk oog uniek. Daarom zijn er ook vele soorten contactlenzen in verschillende maten en materialen. De optometrist en contactlensspecialist helpen u graag bij de keuze van de juiste lens die voor uw oog geschikt is.

putten, allesvan, sluis, optiek, optometrie

Optometrie
De optometrist voert een optometrisch onderzoek uit om eventuele oogafwijkingen op te sporen. Voor het onderzoek door de optometrist heeft u geen verwijzing van uw huisarts nodig. Voor een bril en/of contactlens aanmeting bent u bij de optometrist op de juiste plaats. Maar ook in het geval van andere oogklachten.

U moet dan bijvoorbeeld denken aan:
•wazig zien;
•dubbelzien;
•het zien van zwarte vlekken;
•het zien van lichtflitsen;
•droge/rode/branderige/jeukende ogen.

putten, allesvan, sluis, optiek, optometrie


« terug


Opticiens

Gerelateerd nieuws

Zien bij Wouter en Inge goed bekeken

Geplaatst 12 mei 2018

Zien bij Wouter en Inge goed bekeken

Afgelopen zaterdag vierden Wouter en Inge de feestelijke opening van hun nieuwe winkel! Om 10 uur openden hun 2 dochters de nieuwe zaak. De belangstel

Meer lezen
Sluis Optiek en Optometrie ruimt op

Geplaatst 4 april 2018

Sluis Optiek en Optometrie ruimt op

Voor de verhuizing houden we nog een grote schoonmaak. Op alle monturen nu hoge kortingen van 20% - 75%. Kom snel nog even kijken!

Meer lezen
Gratis montuur bij Sluis Optiek in mei

Geplaatst 20 mei 2016

Gratis montuur bij Sluis Optiek in mei

Krijg de hele maand Mei het montuur er gratis bij Dat is nog eens leuk een bril kopen‬!

Meer lezen