Alles van Putten
Bekijk de agenda
< december 2023 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
48
 
 
 
 
1
2
3
49
4
5
6
7
8
9
10
50
11
12
13
14
15
16
17
51
18
19
20
21
22
23
24
52
25
26
27
28
29
30
31

AdijoAdresgegevens Kastanjelaan 23
3881EL Putten
Telefoon
T 0341-360879
M 06-22407158

putten, allesvan, adijo, wellness, massage

Ik ben Annelies Dicke en heb jarenlang in Putten als fysiotherapeut en acupuncturist gewerkt. En ben ook werkzaam als goudsmid. Medio 2012 heb ik besloten om e.e.a. met elkaar te combineren.

Juist in deze hectische tijd is het van groot belang dat men tijd voor zichzelf neemt en het lichaam en geest in balans houdt.

putten, allesvan, adijo, wellness, massage

Ik geef verschillende massages in Putten e.o. Of het nu een Cuppings-, Stoel-, Ontspannings-, Shiatsu- of Hotstonemassage is, bij mij bent u in Putten aan het goede adres!

Eén van de grote voordelen van Adijo Wellness in Putten is dat ik naast ontspanning óók klachtgericht kan werken. Als fysiotherapeut en acupuncturist ben ik tijdens mijn massages altijd alert op eventueel disfunctioneren van uw lichaam.

putten, allesvan, adijo, wellness, massage

Adijo Wellness is op afspraak 7 dagen per week geopend! (ook 's avonds en in de weekenden!).

Ik kom ook op locatie. Een gezellig samenzijn met vrienden, familieleden, collega's krijgt zo een extra gezonde dimensie. Op evenementen, zowel binnen als buiten, geven stoelmassages een moment van rust.

putten, allesvan, adijo, wellness, massage

CUPPING
Cupping is een behandelwijze uit de traditionele chinese geneeskunde. De cups worden met de open kant op de huid geplaatst en door middel van een pomp vacuüm getrokken. Ook kan er gemasseerd worden met de cups. De doorbloeding, zowel in als onder de huid, wordt hierdoor sterk verbeterd.

HOTSTONE MASSAGE
Dit is zoals het woord al zegt een massage met een hete basalt of lava stenen. Een hotstonemassage draagt bij aan een positief herstel van het lichaam, het ontgift het lichaam, stimuleert de organen en brengt het lichaam meer in balans.

putten, allesvan, adijo, wellness, massage

KLACHTGERICHTE MASSAGE
Door mijn jarenlange ervaring als fysiotherapeut kan ik door het geven van een klachtgerichte massage klachten aan de rug, nek, benen, hoofdpijn of anderszins daadwerkelijk verminderen.

ONTSPANNINGSMASSAGE
Ontspanningsmassage is een lichaamsmassage waarbij massageolie wordt gebruikt. Hierdoor wordt de doorbloeding gestimuleerd en worden afvalstoffen afgevoerd. Het geeft een heerlijk ontspannen gevoel en brengt het lichaam weer in balans.

putten, allesvan, adijo, wellness, massage

SCRUBMASSAGE
Met behulp van scrubzout in één van de geuren lavendel, eucalyptus, rozemarijn of sandelhout vermengd met massageolie wordt uw huid tijdens een massage ontdaan van dode huidcellen.

SHIATSUMASSAGE
Op een ontspannen manier en met gebruikmaking van het natuurlijk lichaamsgewicht wordt druk uitgeoefend op bepaalde punten op het lichaam. Shiatsu is gericht op lichamelijk en geestelijk welbevinden en werkt daarom goed preventief om de gezondheid te behouden.

putten, allesvan, adijo, wellness, massage

STOELMASSAGE
Speciale drukpunten van nek, schouders, rug, armen en hoofd worden kortdurend en intensief gemasseerd. Een voordeel is dat de kleding kan worden aangehouden. Door de doorbloeding te stimuleren werkt deze manier preventief tegen klachten.

BEDRIJVEN
Al jarenlang weten veel werkgevers dat het aanbieden van stoelmassages op de werkvloer diverse voordelen heeft. Personeel dat goed in zijn of haar vel zit presteert veel beter. Bedrijfsmassage kan een organisatie hierbij helpen. Bovendien kunnen stoelmassages op een effectieve wijze het ziekteverzuim door werkstress voorkomen. Stoelmassages verbeteren de werksfeer.

putten, allesvan, adijo, wellness, massage

PAKKINGEN
De pakkingen van Adijo Wellness zijn op basis van crème. Dit heeft als voordeel dat de achtergebleven restanten crème na de pakking met een warm kompres afgedept kunnen worden.

MUD EXPERIENCE
De behandeling bestaat uit een stevige en afvalstoffen afvoerende massage waarbij de modder geabsorbeerd wordt door de huid. Tevens worden er energiepunten gemasseerd. Hierdoor is deze massage zeer geschikt voor mensen die willen afvallen of willen ontgiften.

putten, allesvan, adijo, wellness, massage

CADEAUS
Ik verkoop een uitgebreide collectie Volatile producten. Van massageolie, douchegel, roomspray, scrub tot bodymilk! Ook is het een origineel én zeer persoonlijk cadeau om iemand eens een massage als cadeau te geven.

putten, allesvan, adijo, wellness, massage


« terug


Wellness

Gerelateerd nieuws

Nog een cadeau nodig? Moederdagactie van Adijo Wellnes

Geplaatst 4 mei 2015

Nog een cadeau nodig? Moederdagactie van Adijo Wellnes

Hier dan de door mij beloofde Moederdagactie Makkelijker kan ik het niet maken om een gepast cadeau te vinden voor zondag 10 mei a.s: Nu maar € 3

Meer lezen
Paraffine bad behandeling voor de handen

Geplaatst 15 januari 2015

Paraffine bad behandeling voor de handen

Ben je binnenkort jarig en wil je eens iets anders dan anders, bv gezellig bijkletsen met een paar goeie vriendinnen. Of gewoon de sleur van alledag d

Meer lezen