Bekijk de agenda
< december 2017 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
48
 
 
 
 
1
2
3
49
4
5
6
7
8
9
10
50
11
12
13
14
15
16
17
51
18
19
20
21
22
23
24
52
25
26
27
28
29
30
31

Reizen Putten Africa Tours ErmeloAdresgegevens Leeuwerikstraat 113
3853AC Ermelo
Telefoon
T 0341-843161
M 06-21623651

      ermelo, allesvan, reizen, africa, tours

Linker Africa Tours is expert op het gebied van maatwerkreizen. Door onze jarenlange ervaring als Afrika-specialist en onze eigen reislust, hebben we veel kennis opgedaan - van Afrika - en zijn we een kei in het organiseren van reizen op maat.

Geniet volop naar eigen wensen van de meest uiteenlopende mogelijkheden die Zuidelijk Afrika te bieden heeft!

Ik - Esther Linker van Linker Africa Tours - help u graag bij het realiseren van een volledig verzorgde rondreis op maat.

      ermelo, allesvan, reizen, africa, tours 

             "U kunt Afrika wel verlaten, maar het verlaat u nooit!"

VERLIEFD OP AFRIKA
Afrika heeft ontzettend veel te bieden. Naast de adembenemende natuur, paradijselijke stranden en de ‘Big Five' (Buffel, Leeuw, Luipaard, Neushoorn en Olifant), beschikt Afrika over een zeer rijke geschiedenis en veelzijdige cultuur. Wie naar Afrika gaat, wordt veelal geraakt.

      ermelo, allesvan, reizen, africa, tours 

             "Zuid-Afrika heeft het allemaal, de wereld in één land!"

ZUID-AFRIKA
Voor wie voor het eerst kennis wil maken met Afrika, is Zuid-Afrika heel geschikt. De mensen spreken er Afrikaans, wat veel overeenkomsten heeft met onze Nederlandse taal en er is alleen in onze winter 1 uur tijdsverschil. Gaat u voor de speciale geschiedenis, de verschillende culturen, de kleurrijke en vriendelijke bevolking? Of gaat u liever voor de adembenemende stranden, majestueuze bergen, de wereldstad Kaapstad, de vele authentieke dorpjes of het wereldberoemde Kruger National Park?

      ermelo, allesvan, reizen, africa, tours 

PERSOONLIJK & DICHTBIJ
In tegenstelling tot de meeste andere reisorganisaties, werken wij in Zuid-Afrika zónder tussenpersonen. Dat is vrij uniek! Wij kennen namelijk zelf de accommodaties en hebben persoonlijk contact met de lokale partners.

      ermelo, allesvan, reizen, africa, tours

             "Beleef het échte Afrika, de mogelijkheden zijn eindeloos!"

PASSIE & LIEFDE
Onze reizen worden met liefde voor u samengesteld, mede door onze passie voor Afrika. Daarnaast vinden wij het belangrijk om een goede band op te bouwen waarbij persoonlijk contact onze prioriteit heeft. Zo kunt u ons ook tijdens uw reis bereiken via WhatsApp, sms, telefoon of mail voor vragen of hulp onderweg. Als bij u de voorpret is begonnen, genieten wij een beetje met u mee. Wij weten immers wat voor moois u te wachten staat...

      ermelo, allesvan, reizen, africa, tours 

VOLLEDIG VERZORGD & OP MAAT
Op basis van uw wensen gaan wij voor u aan de slag. Vlucht, vervoer, verblijf en activiteiten worden optimaal op elkaar afgestemd, zodat u - geheel op uw eigen tempo - kunt genieten van uw droomreis. Voor vertrek ontvangt u een uitgebreid reisprogramma met de route, bezienswaardigheden onderweg én uiteraard informatie over vereiste reisdocumenten en een gezondheidsadvies. Zelfs het navigatiesysteem is voorgeprogrammeerd, zodat u nergens meer naar om hoeft te kijken.

      ermelo, allesvan, reizen, africa, tours 

WILT U OOK REIZEN OP MAAT?
Onze reizen op maat zijn tot in de puntjes geregeld. Wilt u ook zonder gedoe en stress veilig op reis? Het échte Afrika beleven? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en laat u inspireren voor de reis van uw dromen!

      ermelo, allesvan, reizen, africa, tours

ermelo, allesvan, reizen, africa, tours


« terug


Reisorganisaties